Solutii hardware si software integrate

Solutii hardware si software integrate

Porniti o afacere noua sau vreti sa va extindeti afacerea si doriti sa nu luati o decizie eronata in ceea ce priveste dimensionarea infrastructurii IT sau sa aveti o solutie completa de la A la Z fara o multime de subcontractanti? Daca raspunsul este da, atunci puteti conta pe noi ca integrator de solutii hardware si software.Design, executie si mentenanta pentru cablari retele structurate de voce si date. Va oferim o solutie completa incepand de la partea de design a retelei pana la executie si punere in functiune a retelei din punct de vedere hard si soft. Configurari profesionale in functie de complexitate fiecarei topologii de retea.Branduri folosite
IBM - Dell - HP - Cisco - EnGenius


Consultanta pentru produse de tip server

Atunci cand achizitionati un hardware deosebit asa cum este un server nu este suficient numai sa instalati sistemul de operare fie el Linux, Windows sau AS/400.

Trebuie sa stim ce anume vrem de la noua masina achizitionata ca sa obtinem maximul de eficienta. Aici va puteti baza pe competentele noastre pentru a solutiona problema.

Servere DELLBranduri recomandate
Dell - HP - IBM


Servicii profesionale de printing

Solutiile de printare/copiere/scanare care se adreseaza companiilor care nu doresc achizitionarea unui echipament fie el sh sau nou, care aleg sa aiba costuri lunare predictibile, care doresc mobilitate, flexibilitate si acces la ultimele tehnologii.

Multifunctionale Ricoh

Contractele noastre vin in intampinarea acestor orientari ale clientilor, incluzand abonamente customizabile in functie de caracteristicile echipamentelor, volumul/formatul de printare/copiere/scanare.Indiferent de abonamentul ales, beneficiati de instalare si instruire utilizatori, configurare servicii adiacente de tip "scan to email", "scan to fax", "scan to folder", monitorizarea si managementul activitatii utilizatorilor, mentenanta lunara si suport tehnic, un echipament cu functii similare in cazul neremedierii in timp util al unei defectiuni, consumabile (toner, unitati de imagine, unitati de developare, role preluare hartie). In acest mod evitati orice disfunctionalitate in activitatea dvs. generata de procesarea documentelor si obtineti cel mai bun raport calitate/pret pe pagina. Echipamentele multifuctionale folosite sunt produse RICOH - o marca recunoscuta pentru calitatea tehnologiei sale, standardul exceptional al serviciilor catre client si initiativa in privinta sustenabilitatii.Branduri recomandate
Ricoh


Web Design & Web Development

Va oferim solutii la timp, cu buget redus si ne vom asigura ca veti primi un website care intr-adevar reflecta afacerea sau imaginea dumneavoastra si care are un continut ce va atrage vizitatorii, viitorii clienti.

Dispunem de o infrastrucura performanta, de ultima generatie, care face ca website-ul dvs. sa fie mereu online si sa poata fi vizualizat pe toate dispozitivele media.

Tehnologii folosite
HTML4/5 - CSS2/3 - AJAX - PHP - CFML - MySQL - PostgreSQL